Vialogia Oy

In English

Palvelut

Tarjoamme kansainvälisiä ilma-, tie- ja merirahtikuljetuksia. Pidämme asiakkaamme tehokkaasti tilanteen tasalla toimeksiannon eri vaiheista ja niihin liittyvistä toimenpiteistä. Maailmanlaajuiset kokonaiskuljetusratkaisut ja "ovelta ovelle" -palvelut ovat käytettävissänne. Toiminnassamme pystymme hyödyntämään vuosien varrella kehittämiämme luotettavia suhteita yhteistyökumppaneihimme, ja niiden avulla pystymme täyttämään asiakkaittemme vaativatkin toiveet.

Transitopalvelut

Tavallisten tuonti- ja vientirahtikuljetusten lisäksi monikielinen palvelutiimimme avustaa ja neuvoo teitä asiapapereiden laatimisessa ja tullimuodollisuuksissa. Tutustu tarkemmin transitopalveluun.

Varastointipalvelut

Varastomme sijaitsee kätevästi Kehä kolmosen ja Helsinki-Vantaan lentokentän välissä. Siellä voimme tarjota asiakkaillemme transito- ja tullivarastoinnin sekä täysi- ja osakuormien käsittely-, keräily- ja tarkastuspalvelut. Toiminnassamme noudatamme korkeita kansainvälisiä turvallisuusstandardeja.

Kuljetukset venäjälle

Tarjoamme rahtikuljetukset ulkomaille ilma-, tie- ja meriteitse. Kuljetukset Venäjälle ovat erikoisalaamme. Tutustu tarkemmin Kuljetukset Venäjälle -sivuun.

Muut palvelut

Normaalien rahtipalveluiden lisäksi joustava ja kokenut tiimimme pystyy tarjoamaan asiakkaillemme yksilöllistä konsultointiapua vienti- ja tuontitoimintaan liittyen. Tarvittaessa hoidamme myös asiakirjojen käännöstyöt.